mars 10, 2021

Något litet, men ändå någonting.

Jag lyfter upp en färsk kyckling ur kassen. Lägger den på köksbänken och ropar på barnet. Jag hittade ett recept, säger jag. Det står att det är komplicerat så vi borde nog vara två om det här. Han böjer sig över min dator som står på matbordet. Det tar två timmar? säger han. Jag drar upp tröjärmarna. Bäst att vi sätter igång, säger jag.

Han blandar ett glas saft och jag häller upp ett glas rödvin. Vi arbetar bredvid varandra. Klyftar lök och morot, blandar samman en marinad. Han håller upp kycklingen medan jag penslar den. Herregud vad det här är äckligt, säger han och skrattar. 

Ett par timmar senare har vi en glänsande kyckling, doftande av apelsin och timjan. Han mosar potatis innan den åker in i ugnen, jag blandar en sås på fetaost och crème fraiche, citron och timjan. Två timmar i köket med min son. Att sitta mittemot honom vid matbordet medan det puttrar på spisen, ett glas vin framför och han med sin matteläxa mittemot. 

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det var det här receptet:
   https://www.mat.se/recept/hel-kyckling-i-ugn-med-krossad-potatis

   Inte särskilt svårt, bara lite tidskrävande. Hade dock marinerat kycklingen mycket tidigare om jag gjorde det igen. Rörde ihop fetaost, crème fraiche, citron, timjan, salt och peppar som kall sås till.

   Radera
  2. Tack, det ska jag absolut testa!

   Radera
  3. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera