mars 09, 2021

Bara någonting.

Ligger på yogamattan på tisdagsmorgonen. Tänker att jag kommer dö av tristess snart. Om jag inte får något att se fram emot, om inte en dag sticker ut från en annan, om det inte trillar in lite spänning i vardagen, då dör jag.

Jag har alltid varit en dramaqueen. Alltid känt alla känslorna. När jag var olyckligt kär i min man för elva år sedan grät jag ner i chokladglassen flera veckor i sträck. Levde högt ovanför molnen när vi blev tillsammans. Jag har alltid varit sån. Alltid gått in i alla känslorna.

Nu har corona pågått i ett år och livet har inte varit detsamma på evigheter. Eller så är det precis det som har skett, att livet har varit detsamma så länge nu. Utan förändringar. Något behöver hända, säger jag till Rachel i telefon. Det behöver inte vara något stort, behöver inte vara livsomvändande. Bara någonting.

6 kommentarer:

 1. Jag känner lite samma. Börjar fantisera om tågresor och beställer hem alldeles för stora mängder frön. Pratar om semestern, att jag vill att vi ska hyra en stuga (typ i skogen) i någon vecka eller i alla fall åka någonstans och sova över en natt eller två... snälla!

  Men en sak jag faktiskt kan göra, oavsett hur det går med vaccineringen och allt, är att så mina frön. Och det kanske du också skulle må bra av att prova? Ta något enkelt, som du kan ha på balkongen i en blomlåda eller större kruka på golvet. Kanske busk- eller slingerkrasse? Jag kan fundera, om du vill. Det är livgivande att se de torra fröna gro till slut, det ljusa gröna vecklas ut (Boye)

  https://litteraturbanken.se/skolan/poesi-forfattare-karin-boye-jag-vill-mota/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Jag har redan varit inne på nåt liknande, planterade om alla våra blommor och klappar nu snällt och sprayar med blomsprutan och torkar bladen mest hela tiden. Så snart det inte är minusgrader på nätterna ska jag väcka blommorna på balkongen till liv.

   Och det är ju jättefint, absolut, men det är att det är samma hela tiden, varje dag, som gör att jag går sönder. Att jag alltid är hemma, att det enda som bryter av är promenaderna. Gud vad jag klättrar på väggarna!

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Firar ett år av att jobba hemifrån nästa vecka. Nu har de stängt alla restauranger och pubar och diskuterar utegångsförbud i Finland. Skärpta restriktioner och oändligt långsam vaccinationstakt har verkligen fått mig att tappa gnistan. Förra veckan var det någon slags hopp om vår men igår kom det flera dm snö och idag var det -10 grader, känns som -20, när jag rastade hundarna imorse. Orkar. Inte. Mer. Och då vet jag att jag är lyckligt lottad med mitt fasta jobb, sambo, hundar osv. Har verkligen försökt att tänka positivt hela tiden, försökt njuta av de små sakerna i vardagen (som jag brukar göra) men luften gick totalt ur mig igår. Längtar efter våren så att det gör ont. Efter normalitet. Och efter att kunna åka hem till Sverige och träffa min familj!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fy fan. Lider med dig. Vi har samma bakslag i vädret här med. Ett vitt täcke på marken och mer snö som ramlar. Men du, det är snart mitten på mars så det här kan inte pågå i evigheter. Snart har vi sopade trottoarer och kanske - förhoppningsvis - uteserveringar som får hålla öppet. Kämpa! Kram!

   Radera
  2. Japp, så är det.:) Jag hoppas att pubar etc får öppna när våren kommer, för uteservering om inte annat. Fler vacciner kommer godkännas snart och då kommer det gå fortare också. Det finns hopp.:) Kram

   Radera