februari 12, 2020

När världen är emot en.

Tove skriver att hon drömmer sig bort till livet som jag berättade om igår. Jag läser det på språng mellan två möten och det får mig att fnissa. Jag tänker att hon nog inte hade gjort det om hon såg mig idag. Min hud är nästan genomskinlig och ögonen svider av trötthet, håret är platt och tråkigt. Jag tittar mig i spegeln och tänker att jag nog aldrig varit mer oattraktiv.

Jag har en sån dag. Alla mail som kommer innehåller omöjliga uppgifter, inga möten leder till slutsatser. När jag kommer hem gör jag en broccolisoppa som smakar hemskt. Brer ostsmörgåsar till middag istället. Snörar på löparskorna och tänker att jag ska springa sex kilometer men orkar verkligen inte mer efter fyra. Kommer hem och tappar ett glas i golvet.

Så. Det får vara det för idag. Hoppas att Tove och alla ni andra har haft en bättre dag.

1 kommentar:

  1. Det lät bara så gött det jag läste igår. Tack för att du delar med dig även av det oglamorösa (det gör du iofs ofta).

    Vår dag idag har varit helt ok. Sonen har mått bra men lider ändå fortf av sviterna av operationen (kan man säga). Vi får väl se om natten bjuder på någon kräkning eller ej. Förhoppningsvis inte..

    Hoppas din morgondag blir toppen!

    SvaraRadera