februari 18, 2023

Det mest absurda nånsin.

Jag googlar livet i fängelset. Läser om stegen från förvar till häkte. Försöker förstå hur hans dagar ser ut. Jag vet inte riktigt varför, vet inte varför jag bryr mig. Jag kan inte förklara den här känslan inuti.

Vi är inte vänner längre. Jag bröt vår vänskap när det blev uppenbart att det var mer än så, att vi inte skulle kunna vara bara vänner. För jag har en man som jag älskar och som älskar mig, även om vi har haft våra problem och även om han jobbar alldeles för mycket. Jag valde honom. Jag valde oss.

Ändå har jag haft svårt att tänka bort honom. Sedan hände det här och jag förstår ingenting. Jag förstår verkligen ingenting. Det är den sista spiken i den berömda kistan och jag måste sluta tänka på honom, måste sluta undra hur hans dagar ser ut. Han sitter häktad. Han sitter för fan häktad.

8 kommentarer:

 1. Så himla svårt, och vilken utmaning för dig att tvingas tänka om när det gäller honom

  SvaraRadera
 2. Ja, det var Carina som skrev

  SvaraRadera
 3. Det är ju sällan framgångsrikt att säga till sig själv att sluta tänka på nån/nåt. Det är nog helt rimligt att någon som var så viktig för dig i en tid när du kände dig ensam i din relation också tar upp mycket tid nu när du fått information som chockat dig. Så tänk som fan på det och på honom och alla motstridiga känslor i trygg förvisning om att du inte kommer känna så här alltid. This too shall pass. Du får det på plats till slut. Och du är inte en dålig person utan människokännedom. Det ryms mycket i en människa. Stor kram, jag förstår att det känns otroligt jobbigt❤️

  SvaraRadera
 4. Var det han som du skrev om i höstas, tex 12 sep?

  SvaraRadera
 5. En människa är inte enbart ond. En människa har många sidor. Den har var mot dig, det är han. Det han har gjort, det är också han. Min son är kriminell och jag har många gånger svårt att få ihop hans sidor. Han sitter också häktad igen, för oerhört grova brott. Som jag inte kan förstå att han har gjort. Han har varit häktad förut, så jag vet lite om livet i häktet. Om du vill prata om det, skriv till mig på instagram: Pernillawe heter jag där.

  Kram till dig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, och kram till dig tillbaka. Förstår att din situation måste vara ett helvete. ❤️

   Jag ska fundera lite, egentligen vill jag skriva till dig direkt och få veta mer, men en annan del av mig säger att jag måste släppa taget, att jag inte får tänka på honom mer. Jag vet inte vilken som vinner än. Men oavsett - tack, tack, tack. ❤️

   Radera