januari 07, 2022

Nästa vecka blir i färg.

Jag har haft en vit vecka. Helt ärligt har jag haft en skittråkig vecka, för jag har nekat mig själv alkohol, socker och vitt mjöl. Fick för mig att jag ville se vilken effekt det hade på min träning, om det gjorde att jag orkade mer, men det blev tvärtom.

Jag har varit så orkeslös den här veckan. Saknat både energi och lust att träna. Istället har jag fantiserat om bakelser och champagne. Jag tror att det är förbudet som gör det, för det brukar inte vara svårt att låta bli. Men säg att jag inte får och det är det enda jag vill.

6 kommentarer:

 1. Tufft av dig! Är du säker på att man hinner se resultat på bara en vecka? När du ändå startat kan du väl testa månaden ut? Så kan jag se om det kunde vara värt försöket? God fortsättning förresten��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker att resultatet speglas av hur man mår och känner. Går man runt och känner sig begränsad eller tyngd av förbud som man lagt på sig själv, så kommer man prestera sämre. Känner man däremot att man vill vara utan alkohol och socker och blir stärkt av det så ska man köra. Så tänker jag. Jag tror att lagom är bäst, för mig iallafall, men det där måste man bestämma själv.

   Radera
 2. Jag tänker att det är helt onödigt att vara utan vin mer än någon dag!

  SvaraRadera
 3. Jag ser stor skillnad i de tre livsmedlen. Vitt mjöl tror jag inte är farligt alls, men socker och alkohol för ofta tror jag inte är så bra... men vad vet jag. Jag hörde igår för första gången om Dry January. Var det detta du ville testa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min mage mår dåligt av (för mycket) vitt mjöl, så för mig är det inte bra. Socker blir jag beroende av direkt. Vin har jag dock inga problem med att dricka något glas av några dagar i veckan. Jag hade inte heller hört talas om Dry January så det var inte det, ibland får jag bara för mig att jag skulle vilja bli stark som en björn och då tror jag att träning, kost och sömn är allt. Men jag tror att jag nöjer mig med att vara ganska stark och med något glas vin och en bulle då och då.

   Radera