januari 04, 2022

Hatar det, älskar det.

Så jag tittar på Sex and the city. Jag vet inte om det är för att jag bara har sett spridda avsnitt tidigare eller om det är för att jag är vuxen nu, men jag mindes inte att Carrie beter sig så illa. Att hon så uppenbart kliver över gränserna i alla sina förhållanden.

Jag är på säsong tre och insåg precis att jag kanske inte ens gillar henne särskilt mycket. Vilket knappt känns okej att skriva. Vill inte alla vara Carrie? Eller kanske vill vi bara leva hennes liv. Lägenheten, vännerna, männen. Drinkarna, luncherna, festerna. Skrivandet. Skorna, skorna, skorna.

Hursomhelst inser jag ironin i det här inlägget, som handlar om att jag nog inte gillar Carrie, men har hela grejen med I couldn't help but wonder över sig. Men skitsamma.

4 kommentarer:

 1. Hon är lätt hopplös i både kärleks och vänskapsrelationer!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar Sex and the City, men Carrie är hysterisk, självupptagen och ingen man skulle vilja ha som vän eller kan identifiera sig med, helt ärligt.:) Jag och min sambo tittade på det för ett tag sedan (igen) och suckade över henne. Charlotte är ju också helt hopplös - helt galen och beter sig som en bortskämd barnunge.
  Älskar Miranda och Samantha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! Fast jag har också lite svårt för Miranda, så dömande och negativ. Men å andra sidan är de ju karaktärer som ska skapa bra tv, så vi får väl förlåta dem. 🤓

   Radera