februari 24, 2021

En helt vanlig februaridag.

Jag är uttråkad och omotiverad. Jag har varit det en tid nu. Kommer på mig själv med att sitta och titta ut genom fönstret istället för att arbeta. Måste tvinga tillbaka uppmärksamheten till datorn. Vi fastnar i långa samtal, Harvey och jag. Dissekerar både jobbet och livet.

Jag är ombytlig och aldrig nöjd. Planerar ena dagen att klippa page, drömmer nästa dag om snurra håret i en knut i nacken. Jag längtar efter våren. Vill köpa tvinnade ljus i mjuka färger, ställa tulpaner i en vas på matbordet. Jag orkar aldrig göra slag i saken. På bordet står samma gamla ljusstakar med de vita kronljusen, i skåpet ekar vaserna tomma.

Jag drömmer om påsken. En kort stund fantiserar jag om att fira den med hela min brokiga familj, men sedan slår jag bort tanken. Förra påsken vandrade vi på en led i skogen, vi tre, grillade korv och drack varm choklad. Det var en fin påsk. Jag tänker att den här påsken får bli likadan. Slår bort tankarna om att jag inte har träffat mina föräldrar på ett halvår nu. 

3 kommentarer:

 1. Bara en liten uppmuntrande kram från Norge - det kommer att bli bättre, vi måste bara hålla... ihop��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Du har helt rätt. Vi behöver bara hålla ut och hålla ihop. ❤️

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera