februari 23, 2021

Bästa stunden.

Jag har fallit ur våra morgonpromenader. Trillade bort redan för några veckor sedan, när varje morgon var femton minusgrader kall och marken fortfarande var blank av is. Sedan dess vaknar jag av att min man ställer en kopp kaffe på mitt sängbord när han går. 

Dricker kaffet långsamt i sängen under dagens första tjugo minuter. Drar på träningstights och en mjukt stickad tröja. Rullar ut yogamattan när barnet går till skolan. Det är alldeles tyst i lägenheten. Morgonljuset trillar in på vardagsrumsgolvet, faller mot mitt ansikte. Det är inte längre vinterns blåa sken, det är mer ljusgult nu.

Plusgraderna är här nu, isen har smält bort. Ska du med ut imorgonbitti? frågar min man på måndagskvällen. Hm nej, säger jag. Har hittat en alldeles för fin morgonrutin för det. 

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera