oktober 23, 2020

Om någon undrar vad jag gör i helgen.

Så blir det fredagskväll. Jag sitter i soffan i nattlinne och en stickad tröja, håret är fortfarande blött efter duschen, överkroppen trött efter dagens gympass. Jag har ingen fredagskänsla. Jag tror att det är för att det är en tråkig helg som väntar. En helg med bara måsten och borden, en sån helg som bara helt vuxna människor har.

Barnets garderober ska rensas, stora lådor som rymmer allt hans lego ska införskaffas och plats ska göras för lådorna på vinden. Balkongmöblerna ska torkas av och flyttas ner i källaren, men då måste förrådet städas först och saker behöver antagligen återvinnas. Balkongblommorna behöver inspekteras och vinterförvaras. Soffan ska tvättas och fotograferas, för nästa vecka hamnar den på blocket.

Och så behöver bilen olja och fönsterna nya tätningslister och alla vår skor behöver putsas och vinterkläderna plockas fram. Och någonstans ska vi hinna med ett knäböjspass, för min teknik sitter inte helt ännu och då behöver man tydligen göra tvåhundra knäböj med stången. Okej, knäböjen är roliga så de ingår inte riktigt i vuxenprylarna. Men allt det andra, snark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar