augusti 03, 2020

Vecka trettiotvå.

Måndag. Jag har alarm på klockan åtta, men snoozar bort springturen. Går upp efter nio, duschar bort sovmorgonen och kliver i en klänning. En timme senare lämnar vi lägenheten. Promenerar genom gamla stan och över södermalm, in i sjöstan och sätter oss på en uteservering. Bubbligt vatten och köttbullar.

Promenerar vidare, provsitter soffor på Stalands och tittar på handtag på Sekelskifte. Kommer hem sex timmar efter att vi lämnat. Städerskan som kommer en gång i månaden har varit hos oss och det doftar citron. Jag rensar kantareller, barnet sätter sig på balkongen med en bok och min man häller upp varsitt glas rödpang.

1 kommentar:

 1. Hej alla jag vill vittna om den stora och kraftfulla stavspelare med namnet Priest Ade som tog tillbaka min ex som lämnade mig och förlovade sig med en annan tjej, Vi var lyckliga tillsammans när han plötsligt bara bytte han brukade ringa mig varje morgon och kvällen innan han gick till sängs men allt som slutade när jag ringer honom skrikade han på mig och sa till mig att han inte ville ha något att göra med mig längre, jag var så ledsen och förvirrad att jag inte visste vad jag skulle göra då Jag gick på nätet för att söka hur jag fick tillbaka mitt ex sedan hittade jag en artikel där någon pratade om hur den stora och kraftfulla präst Ade hjälpte henne och hon lämnade sin e-postadress jag tog den och kontaktade honom jag sa till honom mitt problem han bara log och sa till mig att slappna av allt kommer att vara OK jag gjorde allt han bad mig att göra och han försäkrade mig att efter 24 timmar kommer han att vara tillbaka, till min största överraskning nästa morgon var det min pojkvän han kom tillbaka och knälade och bad för mig att acceptera honom tillbaka nu vi är så lyckliga tillsammans att han också kan hjälpa p kontaktar du honom

  ancientspiritspellcast@yahoo.com eller ancientspiritspellcast@gmail.com

  https://priestade.blogspot.com

  Visa mer på YouTube: https://youtu.be/jWta3jLP_fo

  WhatsApp +2347059715465

  SvaraRadera