augusti 09, 2020

Kära dagbok.

Så har både en lördag och nästan en söndag gått. Vi spenderade lördagen i Norrköping. Skjutsade hans syster som skulle åka båt med ett par vänner, sedan tillbringade vi hennes timmar till sjöss med att äta lunch med hans mor och promenera en mil längs strömmen. Slöt upp med de tre vännerna och en respektive och åt middag på en mexikansk restaurang. Kom hem långt efter att mörkret fallit.

Vaknade till en söndag. Sprang sex kilometer innan solen petat upp temperaturen. Baddräkt, shorts och en tunn blus, håret i en snodd i nacken och solglasögonen på näsan och så en filt i Hagaparken, bara han och jag. Borde vi laga mat idag? sade jag. Mmm, men har du sett hur billiga musslorna är på Wasahof just nu? sade han.

Promenerade hem och duschade bort solen. Mascara, rouge och en blå klänning. Nu sitter jag på balkongen och skriver det här. Så snart min man är färdig med att kamma sig ska vi promenera en gata bort och beställa in moules frites och en flaska bubbel.

P.S. Antikroppstestet var negativt och avsmakningsmenyn på Ekstedt var fantastisk. Särskilt vinförslagen. Mmm, vinförslag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar