augusti 31, 2020

Om att ha en lista med alla listor.

Det blir måndag igen. Jag svär över vissa människor på kontoret, säger saker som om folk bara kunde göra sitt jäkla jobb så lågt att bara Dana och Harvey hör. Sedan kommer jag hem samtidigt som veckans matvaror levereras. De har glömt hälften av våra varor och jag upprepar samma svordomar till min man.

Det är en vecka utan överraskningar. En kalender som är fylld till varje timme, det är möten och arbetsuppgifter. På onsdag och torsdag ligger en konferens och mitt jobb är att se till att den rullar på smidigt. Att allt flyter, att det klaffar, att vi flyger, och allt annat som vår försäljningschef brukar säga om mitt jobb.

Lika fulla som dagarna är, lika planerade är kvällarna fram till konferensen. Det finns en plan för när jag ska träna, när jag ska måla naglarna, när jag ska köpa strumpbyxor, när jag ska stryka och packa. Om ett par timmar kan jag sätta en bock framför kondition och naglar.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformuläret, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) Förlorade kärleksformer
  3) Stoppa skilsmässa
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Dödsförtrollning
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera