augusti 07, 2020

Om en klippa och en avsmakningsmeny.

Trär nattlinnet över huvudet, kliver i baddräkten och sedan en klänning. Kramar barnet hej då innan han försvinner iväg för nästan en vecka i sin pappas stad. Lägger mig på en klippa bredvid min man och svettas på en filt. Vindruvor, salta kex och bubbelvatten i flaskor.

Sedan åker vi hem, turas om att duscha och jag rullar håret på värmeborsten och sminkar mig länge för första gången i sommar. Dricker en rosa drink, lägger ett nagellack i samma nyans. På en galge i bokhyllan hänger min lilla svarta. Nedanför står ett par högklackade skor. Om knappt en timme ska vi äta en avsmakningsmeny på Ekstedt.

3 kommentarer:

 1. Hej alla jag vill vittna om den stora och kraftfulla stavspelare med namnet Priest Ade som tog tillbaka min ex som lämnade mig och förlovade sig med en annan tjej, Vi var lyckliga tillsammans när han plötsligt bara bytte han brukade ringa mig varje morgon och kvällen innan han gick till sängs men allt som slutade när jag ringer honom skrikade han på mig och sa till mig att han inte ville ha något att göra med mig längre, jag var så ledsen och förvirrad att jag inte visste vad jag skulle göra då Jag gick på nätet för att söka hur jag fick tillbaka mitt ex sedan hittade jag en artikel där någon pratade om hur den stora och kraftfulla präst Ade hjälpte henne och hon lämnade sin e-postadress jag tog den och kontaktade honom jag sa till honom mitt problem han bara log och sa till mig att slappna av allt kommer att vara OK jag gjorde allt han bad mig att göra och han försäkrade mig att efter 24 timmar kommer han att vara tillbaka, till min största överraskning nästa morgon var det min pojkvän han kom tillbaka och knälade och bad för mig att acceptera honom tillbaka nu vi är så lyckliga tillsammans att han också kan hjälpa p kontaktar du honom

  ancientspiritspellcast@yahoo.com eller ancientspiritspellcast@gmail.com

  https://priestade.blogspot.com

  Visa mer på YouTube: https://youtu.be/jWta3jLP_fo

  WhatsApp +2347059715465

  SvaraRadera