augusti 29, 2020

Någonting fast ändå ingenting.

Lördag. Jag vaknar av mig själv innan åtta. Gör kaffe och ligger kvar under täcket, säger till min man att jag vill göra ingenting idag. Är det okej om jag åker och plockar svamp? säger han. Är det okej om jag stannar hemma? säger jag. Han ler och ger mig en puss. En timme senare åker han. Barnet går till en kompis.

Jag bäddar sängen och tömmer diskmaskinen, torkar av handfaten och fluffar soffkuddarna. Går och handlar till kvällens middag. Är så säker på att min man kommer komma hem med svamp att jag gör pressgurka och planerar för pannbiffar och kantarellsås. Tar en promenad, tittar på ett avsnitt Suits. Och nu sitter jag här och är fortfarande ensam hemma, med regnet utanför och timmar kvar till att skriva.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformuläret, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) Förlorade kärleksformer
  3) Stoppa skilsmässa
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Dödsförtrollning
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera