september 18, 2019

Sommaren och hösten.

Jag kliver i en v-ringad klänning på morgonen. När jag ska gå knäpper jag en trenchcoat över. Den har en ännu djupare ringning, så jag hänger min tunnaste halsduk runt halsen. Tänker att det känns för tidigt, men i tunnelbanan möter halsdukarna mig på rad.

Den sista halvan av september verkar komma med hösten. Sedan säger någon att det ska bli brittsommar i helgen, och jag tänker att brittsommar kanske är min bästa sommar.

1 kommentar:

  1. Godvänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sweden, jag är läkare av yrke, 45 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa den här artikeln just nu. Efter att ha varit i ett förhållande med Abeg Erickson i flera år, han gick upp med mig, men jag ville ha honom tillbaka så mycket, för jag älskade honom , Jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag har förklarat att jag hellre skulle kontakta ett stavar som kan hjälpa mig att stava det tillbaka, men jag hade den typen av person som aldrig tänkte på en stava inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det var ett problem innan tre dagar, han kastade Love stavningsdelen i luften och förvånansvärt andra dagen var det omkring 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad över att han svarade på telefonsamtalet och han var så ledsen för allt som hände . Jag var så glad att vi började leva tillsammans lyckligt. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera