augusti 06, 2019

Om en augustimorgon och mer matexperiment.

Tisdag förmiddag. Klockan är tio men jag har bara varit vaken i tjugo minuter. Barnet sover fortfarande, mannen är på kontoret. Ute regnar det. Jag tassade upp och gjorde kaffe, tog med koppen tillbaka till sängen och öppnade sovrumsfönstret. Sängen är nybäddad med vita, krispiga lakan. Mina solbrända fötter med de tomatröda naglarna sticker upp ur täcket. Fönstret på glänt, det svala, doften av regn. Det skulle kunna vara en tavla.

Maten blev bra igår förresten. Idag vill jag göra något med lax. Jag tänker i ugnen med ett täcke av creme fraiche med kantarell och cognac, och potatismos till. Kan man göra potatismos av färsk potatis? Är potatisen fortfarande färsk? Och så en sallad med riktigt söta körsbärstomater, persilja och salladslök. Jag är inte hundra på att smakerna är kompatibla, men vi testar. Vi har ju ett tjugotal restauranger inom fem minuters promenadavstånd så det är inte katastrof om det skiter sig.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande trollformler
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera