augusti 06, 2019

Hjälp mig!

Hej, det är jag igen. Jag behöver hjälp och jag tänker att jag kanske kan fråga någon av er. Det är nämligen så att jag har börjat skriva en bok. Ja, jag gjorde ju det tidigare i år också, men det rann ut i sanden för idén fastnade aldrig riktigt. Men sen hände det där som hände i våras på jobbet, om ni minns, och jag har ältat det så att jag nästan gått sönder.

Så en natt när tankarna inte slutade snurra kom jag på att jag kan skriva ner allt som rör sig i huvudet. Att det nog kan vara som terapi, och att jag kan låta fantasin löpa riktigt ordentligt. Och det hjälper. Jag tänker så mycket på den här boken, på allt som sägs och görs och tusan om det inte långsamt botar mig. Jag har tänkt hela sommaren, låtit det gro och växa sig fram i min hjärna. Ikväll satte jag mig ner för första gången och började skriva.

Men nu till det som jag behöver hjälp med. Jag tänker mig att boken till viss del ska utspela sig på ett mindre företag (med det menat inget som är känt utanför sin bransch), kanske en advokatbyrå eller en mediabyrå eller liknande. Vad som görs är egentligen inte det viktiga, bara det finns någon som skulle kunna vara konto-/kundansvarig och projektledare, koordinatorer och whatever. Egentligen kan det vara vad som när jag tänker efter, jag behöver bara en bransch och ett (fiktivt) kontor för boken att utspela sig på.

Det som jag är ute efter är någon som jag skulle kunna bjuda på en kopp kaffe eller ett glas vin och som kan berätta lite om hur livet på ett sånt kontor ser ut. Någon att utsätta för lite gammal hederlig research helt enkelt. Intresserad? Lovar att jag är mycket trevlig att umgås med. Lämna en kommentar eller skriv ett meddelande på instagram. Tack och puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar