augusti 05, 2019

Om att jag har tänkt på mat hela dagen.

Så blev det måndag i den sista semesterveckan. Det är bara jag och barnet idag, min man är inne på kontoret och uppdaterar sig. Med lite tur kommer han vara ledig resten av veckan. Jag sitter i soffan och dricker mitt kaffe och skriver det här. Barnet är ute och löptränar.

På köksbänken väntar ingredienserna till dagens middag; koriander, srirachasås, chili och cosmopolitansallad. I kylen marineras strimlad lövbiff. Tanken är att alltsammans ska bli en Korean BBQ Bulgogi. I Amsterdam åt vi på en asiatisk restaurang och jag fick mitt livs Tom Kha Gai. Jag vill ha mer av den hettan. Vill att det ska bränna på läpparna.

Och av någon anledning vill jag laga mat. Det är ganska otypiskt för mig. Antagligen är vi väl tillbaka på någon uteservering lagom till helgen, men till dess agerar jag på den här nyfunna matlagningskärleken som blomstrar för tillfället.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande trollformler
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera