augusti 16, 2019

Om att det är gjort nu.

Så blir det fredag eftermiddag och jag sitter hemma i soffan med sovrufsigt hår och mascara som smulat sig ner på kindbenen. Det var två jobbiga dagar, den där konferensen. Men min nya kollega visade sig vara underbar, en sån som skrattar sådär högt att det smittar. Det gjorde det okej. Det och vinpaketet som serverades till middagen.

En annan grej som gjorde det okej är att vi var på ett fantastiskt litet ställe precis vid havet och skogen, med grisar och höns och hästar. Imorse, efter en gemensam frukost, hade vi en kvart för att svara på mail och sånt. Jag sket i mailen och satte mig på bryggan och tittade på havet och lyssnade på ingenting. Det var de här två dagarnas bästa stund.

Men nu är det över och jag är hemma. Jag har sovit en timme på soffan i någon slags akut tröttma efter två dagar i spänning. På köksbänken väntar en flaska Amarone, för det tänkte min man skulle göra mig glad. Jag tror att det är den och vi och barnet och en hemgjord pizza som gäller ikväll. Och den mest välplacerade helgen någonsin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar