mars 11, 2019

Prioriteringarna.

Vi behövde båda söndagsjobba igår. Svara på mail, planera veckan, förbereda möten. Ingen ville söndagsjobba. Så vi sköt på det. Gick en långpromenad och strosade i de små inredningsbutikerna längs med vägen, sa att vi hade hela eftermiddagen tom.

Så kom eftermiddagen och vi frös efter långpromenaden, så vi delade filt i soffan och drack te och sa att vi alltid hade kvällen. Så kom kvällen och jag blev irriterad på alla saker som stått i ett hörn i sovrummet i över ett år. Tavlor som inte riktigt passar in, gitarrer som bara står, en karmstol som blev över.

Så vi möblerade om. Tömde det där hörnet, ställde en gitarr bredvid soffan och den andra placerades på väggen. Bar ner tavlorna i källaren, lade ut stolen på blocket. Beställde nya motiv till tavelväggen som vi pratat om så länge nu.

Det blev väldigt fint. Men jag har fortfarande väldigt mycket jobb.

1 kommentar:

 1. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  SvaraRadera