mars 14, 2019

Förälskelser.

En kollega från ett annat kontor var hos oss idag. Hon brukar vara det. Hon är liten och nätt och väldigt perfekt. Svart, glansigt hår och slät hy. Alltid prydlig i välstrukna kläder. Och så är hon rolig och smart och snabb i replikerna. Bredvid henne känner jag mig alltid grå.

Ibland tänker jag att det nog ser ut som att jag är kär när jag tittar på henne. På ett sätt är jag kanske det. Fast jag vill inte ligga med henne, bara vara henne. Men det var många år sedan jag slutade försöka vara någon annan, det blir sällan bra. Men hon har gjort något med mig, snuddat vid någonting, lämnat ett spår av sig själv i mig.

1 kommentar:

 1. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  SvaraRadera