mars 27, 2019

Livet osv.

Tänk så fort det blir vardag igen. Matteprov som det ska pluggas till, projektmöten att planera, dokumentationer att uppdatera. Våra resväskor står fortfarande i ett hörn. De är tomma, kläderna är uppackade och tvättade.

Igår städade jag bort våra vinterskor, hängde in alla tjocka jackor i klädkammaren. I vår platsbyggda skohylla ute i hallen finns nu bara tunna skor i skinn och mocka. På kroklisten hänger min trenchcoat och hans tunna jacka från Barbour och barnets tygjacka.

Det känns som att alla har sett dokumentärerna om Josefin Nilsson och Michael Jackson. Alla utom jag. Jag ska göra det ikväll. Duscha, kliva i nattlinne och morgonrock och koka en kopp te, sätta mig i soffhörnet och försvinna in.

1 kommentar:

 1. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  SvaraRadera