mars 25, 2019

Om den bästa helgen.

För ett par timmar sedan dunsade vårt plan ner på Arlanda. Det har varit tre fantastiska dagar i Prag. Det är verkligen en stad att förälska sig i. Men det var en konstig resa på ett sätt. Vi var liksom otursförföljda, men så löste sig allting hela tiden så mycket finare.

Vårt plan lyfte tre timmar senare än planerat i fredags. Det gjorde att vi fick avboka restaurangen som skulle servera oss sjuttioårsmiddagen. Men så checkade vi in på hotellet och blev uppgraderade till deras penthouse. Hundrasextio kvadratmeter med takterrass.

Så istället för tjusig restaurangmiddag sprang vi och köpte pizzor, bakelser och champagne och hade en privat födelsedagsmiddag i vår lägenhet. Jag tror att det blev ännu bättre än vad restaurangen hade blivit. Det blev som en egen liten fest.

Så vaknade vi till en lördag med strålande sol och arton grader. Och en svärmor med migrän. Bestämde oss för att lämna henne nerbäddad i sängen och i mörker och göra Prag på egen hand. Jag tror att det var den bästa dagen på länge. Så mycket kultur, så goda viner, så mycket skratt, så långa promenader.

På kvällen berättade svärmor att hon fått en resa av sin syster. Till Prag. Om en månad. Och att hon kände sig utvilad efter sin dag i sängen. Så det var ju fint. Och sen kom söndagen och det fanns inget som vi absolut ville se, för det gjorde vi ju dagen före. Så vi promenerade mellan uteserveringarna i extremt stilla mak, mer fokuserade på smaker än saker.

Och nu är vi hemma igen, men så väldigt långt från färdiga med Prag.

3 kommentarer:

 1. vad nice det låter med Prag! men tråkigt med försenade flyg, tycker nästan att det är mer regel än undantag numera...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superfint verkligen! Men ja, så trist med förseningar. Dock var vi tre timmar försenade så vi har sökt kompensation. Det är ju alltid nåt.

   Radera
 2. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  SvaraRadera