mars 05, 2019

Kära dagbok.

Ni vet de där dagarna när man lämnar sängen klockan sju och är tillbaka vid tjugotvå och däremellan har det mest varit timmar av inga lugna stunder? Idag har varit en sån dag. Klockan är 22:31 och jag ligger i sängen. Jag såg precis att mitt nattlinne har avigsidan utåt, men det får vara så idag. Jag har också avigsidan utåt.

Jag har ätit två semlor idag, tvättat tomt i tvättkorgen och klippt av tre centimeter kluvna toppar. Planerat ett sextioårsfirande med halva släkten och impulsköpt en spegel på blocket samt bråkat med min man om nyss nämnda spegel, för jag tror egentligen inte att den är rätt för oss. Samt så har jag även jobbat förstås. Och dragit på mig en förkylning.

Vilket dagsverke, va.

1 kommentar:

 1. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  SvaraRadera