mars 21, 2019

Klockan 14:45

Så. Jag har färdigtställt en ganska omfattande dokumenthandling, genomfört ett projektmöte och lämnat in en hemuppgift i den där utbildningen som jag går. Nu sitter jag på tunnelbanan och är på väg till nästa del av dagen. Den andra delen, av vad jag tänker kanske blir fyra.

Nästa grej är utvecklingssamtal med barnet, därefter ska vi göra tusen (okej, fyra) ärenden på stan och sen drar vi hem och a) jobbar klart, och 2) övar inför morgondagens matteprov. Det är del tre, tillsammans med att laga mat och såna vardagsgrejer.

Sen kommer del fyra. Plocka fram kläder, stryka och packa. Kanske kan det även rymmas någon liten nedvarvning där också, vad fint det vore. Ett glas rödpang i soffan och fötterna i hans knä. Mmm.

1 kommentar:

 1. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  SvaraRadera