oktober 27, 2023

Universum är ur fas.

Bråkar med min man på torsdagskvällen. Ett stort bråk, ett sånt där vi skriker på varandra. Barnet är på gymmet, märker ingenting mer än att han kommer hem till en tyst lägenhet där jag har gått och lagt mig tidigt, är inte medveten om den obekväma tystnaden som sänkt sig över hans föräldrar.

Och så kommer fredagsmorgonen och flera av mina vänner på jobbet krashar, två av dem gråter i olika forum, den tredje är likblek av utmattning. Jag får en uppgift av min chef som behöver vara löst till måndag efter lunch, men jag vet inte hur jag ska lösa den för igårkväll skrek min man att jag jobbar hela tiden, att jag inte bryr mig om något annat än mitt jobb.

Så jag rensar bort alla möten på fredagseftermiddagen, förutom två som verkligen inte kan flytta på sig, och stänger in mig i ett rum. Jobbar, jobbar, jobbar. Sätter stör ej på teams men säger att de tre som kämpar, de får ringa genom.

Kan det vara något med solen, stjärnorna och planeterna? Står de fel, är de ur linje, helt jävla i oordning? Eller varför mår varenda kotte dåligt?

3 kommentarer:

  1. Garanterat något sådant och påverkar i Småland också 😵 Ser fram emot vinet ikväll. Imorgon blir en bättre dag 💕

    Lohe

    SvaraRadera
  2. Det är fullmåne och en månförmörkelse i morgon. Kanske det spelar in? Intressant dock med ombytta roller nu för din man o dig.
    Carina

    SvaraRadera
  3. Det blir så när man inte får tillräcklig återhämtning, tror jag. Hoppas du och dina tre kollegor får vila i helgen. Kram

    SvaraRadera