oktober 08, 2023

Helgrapporten.

Hej, hallå. Jag målade naglarna för några minuter sedan och tänkte att det blir ett bra tillfälle att rapportera från helgen medan nagellacket torkar, men nu kan jag inte slita blicken från naglarna. I flaskan såg färgen ut som en dimmig stormhimmel, men på naglarna ser den ut som himlen en disig morgon vid medelhavet. 

Jag tror att det får vara helgrapportens första punkt. Verkligen stark inledning.

1. Jag har blåa naglar. Tror inte att jag tycker om det.

2. Vi har precis bokat hotellrum i Norrköping på nyårsafton. Vi ska fira med mina bröder och deras fruar hemma hos mellanbrodern. Innan middagen och firandet ska min man och jag bada badkar och dricka bubbel på hotellrummet. Kan inte tänka mig ett finare avslut på 2023 och inte heller en bättre inledning på 2024 än hotellfrukost.

3. Jag hann inte springa och köpa blommor i fredags. Det gjorde ingenting, för min svärmor och svägerska hade med sig ett fång när de kom. Vita rosor, min favorit.

4. Vårt stora skåp i hallen är påfyllt med stearinljus och tvålar. Ingenting får mig att må lika bra som när skåpen är fyllda med vardagslyx. Förlåt för töntig, men det är sant. Skäms inte ens.

5. Jag har sovit åtta timmar varje natt, samt även slumrat på tåget både till och från lördagens kalas i den lilla staden. Skulle inte dra det så långt som att påstå att mina depåer är fyllda, men de har inte tömts mer heller.

6. Vi tränade tillsammans alla tre i lördags. Evigheter sen sist. Det var skitroligt. Bäst från hela helgen, hundra procent.

7. Barnet är på Bröd & Salt och köper varsin kanelbulle åt oss as we speak. Jag ska tända ljusen på matbordet, göra te och duka med våra bästa assietter bara för att man kan.

Det var helgrapporten. Snart kommer min man hem från gymmet och då ska vi korka upp söndagsbubblet och börja med tvätt, städ och mat. Mycket starkt avslut på både helg och rapport.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar