november 02, 2020

Om november och bovar.

November dräller in. Dagarna blir ingenting annat än grå. Löven ligger dränkta på marken, har bildat en kladdig smet som fastnar under skorna, gör det omöjligt att inte halka runt. Regndropparna faller uppifrån, nerifrån, på tvären. 

Vi har nya restriktioner, men jag smyger till gymmet. Jag klarar inte att låta bli. Jag kan följa alla de andra råden. Jag kan laga vår mat, jag kan handla på webben, jag behöver inte gå på museum, jag kan jobba från köksbordet och jag behöver inte åka tunnelbana. 

Men jag behöver träna. Jag rotade fram en kettlebell och ett par hantlar och körde hemma i vardagsrummet, men det blev inget som gav. Så jag smyger till gymmet. Håller avstånd och tvättar händerna, torkar rent maskiner och redskap och umgås inte alls med någon utanför familjen. Ändå känner jag mig som en bov.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) Förlorade kärleksformer
  3) Stoppa skilsmässa
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera