mars 07, 2017

Klagosång.

Dagarna bara går. Jag känner mig fortfarande nedstämd, men jag vet inte varför. Det finns ingen anledning. Det är bra hemma, det är bra på jobbet, allt är bara bra. Och kanske lite tråkigt, kan det vara det? Men samtidigt, det kan inte hända så mycket hela tiden. Ska inte behöva hända så mycket hela tiden.

Den senaste veckan har gjort mig glättig. Det ekar falskt varje gång jag skrattar. Som om jag skrattar lite för mycket, lite för högt. Men det är mars och det snöar utanför mitt fönster och det är bara så jäkla eländigt. Jag hatar att vara så känslig för årstider, men det är så det är. Och jag som brukar vara bra på att muntra upp mig själv med söta ting att äta och bubbliga viner att dricka på tråkiga tisdagar lockas inte ens av det längre.

3 kommentarer:

 1. fy vad segt. tror gnistan kommer tillbaka med våren! hoppas det!

  SvaraRadera
 2. Tror också att gnistan kommer tillbaka. Helt normalt att känna sig nere efter den här gråtrista vintern, energin har liksom tagit slut för de flesta. Har insett att det enda sättet för mig att överleva vintern är att åka till sol och värme någonstans mitt i! Det hjälper verkligen att få tanka sol i några veckor.:) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det är ett tips i världsklass, att resa bort i säg februari? Vi säger att vi ska göra det varje år men så hinner alltid livet och vardagen och jobbet komma mellan. Men tusan, nästa år ska vi göra det.

   Radera