januari 11, 2017

Snart vänder det.

Hej från under en filt i soffan. Det är en trött människa under filten idag. Jag har tre fullspäckade arbetsdagar i ryggen, har hållt i ett forum för en del av vår organisation dessa dagar. Presenterat och föreslagit nya vägar att slå in på, haft workshops om idéerna och lyssnat av hur allt har tagits emot. Det har varit bra dagar, men det är mycket att sortera.

Så jag har krupit in under en filt och försöker räta ut tankarna, renskriva anteckningar och landa i svar på alla frågor som flugit omkring. Det krävs så mycket av mig att fungera just nu. Jag tror att det är för att det är januari. Den där månaden då jag skulle varit höggravid och trött på det och bara någon ynka vecka från att ha en bebis i min famn. Så blev det ju inte.

Och det gör ont. Det gör faktiskt jätteont just nu. Jag tror att januari behöver gå, och sedan behöver jag inte låtsas vara glad. Sedan behöver jag inte fundera på hur livet hade varit, hur jag hade sett ut, hur jag hade mått. Vi behöver bara passera den tjugonionde januari, och sedan kan jag börja må bra igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar