augusti 08, 2016

Tillbaka.

Klockan nollsextrettio ringde alarmet imorse. Det kändes ovärdigt. Stod tjugo minuter under hett, strilande vatten i duschen och försökte bli människa. Klockan åtta var jag på kontoret. Upptäckte att jag fått mail från chefen i fredags där han bad oss semesterfirare pausa semestern och fylla i våra tidrapporter för att underlätta hans arbetsdag på måndag. Blev sur och väntade en kvart extra med att skicka in tidrapporten. Så pass barnslig tydligen.

Kände efter en mindre evighets upprensning i mailinkorgen att jag nog arbetat över lunchen, men klockan var visst bara kvart över nio. Det känns som att detta kan bli en mycket lång dag. Det finns förresten så mycket som jag vill berätta för er, få skriva ur mig.

Som att jag drabbades av någon slags panik över att bli gravid igen, eller nej - av att förlora ett barn igen, fan jag skulle aldrig överleva det, att jag tjoffade upp en spiral. Är inte helt säker på att den kommer få sitta kvar, men just nu känns det bäst så. Eller att Kim helt seriöst sa till vår parterapeut att vi har ett helt jämställt förhållande, delar rakt av på hushållssysslorna. HAHAHA?! Åh herregud. Jag måste ta tag i denna lilla problematik, ska bara hitta orken först.

Eller det allra mest aktuella, att vi har packat ner nästan hela vårt hem och imorgon får nycklarna till nästa. Att vi ska köpa gud vet hur många liter färg och sätta igång med målandet i helgen. Att vi faktiskt är läskigt nära att lämna vårt hem, vår hemstad, för något väldigt annorlunda. Så Jävla Läskigt.

5 kommentarer:

 1. Seriöst, chefen inte bara förväntar sig att ni ska jobba på semestern, utan förutsätter även att ni läser era mail när ni är lediga? Och angående det nya - hallå, Stockholm, världens bästa stad! :) / M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var lite så jag tänkte också angående chefens mail. Särskilt som hen vet att merparten av oss är tillbaka idag. Tyckte det var lite dumt, men jaja.

   Ja men eller hur! Känner mig mkt pepp på Stockholm!

   Radera
 2. Kul att höra från dig. Och du, när du har kommit tillrätta och om du vill någon gång så finns jag ju i huvudstaden och jag gillar både kaffe och vin.

  (Själv vill jag hemskt gärna försöka men är skiträdd att få ett till missfall, jag tror inte att jag fixar det.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill absolut ses! Både över kaffe och vin. :)

   Och ja, jag förstår dig. Hade också varit skiträdd. Men vill man så måste man, men det är okej att vara rädd under tiden. Helt okej. Megaokej.

   Radera
 3. Haha, helt rätt reaktion. Inte ok.

  Och välkommen till Stockholm. Av det jag sett på instagram ser det där med färgandet helt makalöst bra ut!

  SvaraRadera