juli 31, 2016

Hej!

Vi är hemma igen, sedan nästan en hel vecka tillbaka. Resan till finlandet var bra. Många timmar i bil, men det förflöt himla fint. Vi spenderade varje förmiddag i staden som vi sovit i, sedan körde vi vidare, åt sen lunch på vägen och checkade in på nästa hotell runt middagstid. Hängde en snabbis på hotellrummet och gav oss ut på upptäcksfärd, åt middag och gick tillbaka till hotellet. Sov, åt hotellfrukost, promenerade, åkte vidare. Och så vidare.

Det var fint. Dagarna i stugan var också himla bra. En enorm kontrast till dagarna på hotellen. Hög luft, skog överallt och en sjö mitt framför oss. Tystnaden, lugnet. Det här med att man verkligen inte kan vara någon annan än sig själv, med sig själv. Kasta pil, läsa bok efter bok, bada, spela yatzy, basta, grilla varje middag. Det är sånt som lagar en. 

Men nu är vi hemma igen. Jagar pokémon, packar flyttkartonger, är ständigt varm av sommar. Planerar den sista semesterveckan. Jag tänker mer av samma som den som precis lämnat oss, fast kanske även en sväng på Kolmården. Sommar. Älskar sommar. Sommar, sommar, sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar