oktober 27, 2015

Är en smula irriterad, för att uttrycka mig kort.

Tittade i kalendern och upptäckte att mitt humör nog ändå kan relateras till premenstruella besvär. Ganska utdragna premenstruella besvär, om man ska antyda sanningen. Igår var jag arg på hela världen. Fick till exempel ett raseriutbrott över att mina ben börjar bli vintertorra. Jag var ensam med mitt raseriutbrott, så det behövde aldrig beskådas. Tur det. Idag skäms jag lite inför mig själv och rasandet, men är fortfarande på gränsen till ohälsosamt irriterad över... allt.

Och suget efter godis, herreminje. Få inte igång mig på ämnet. Chokladbollar. Kladdkaka. Chokladtårta. Mmm, äta tårta med gaffel. Arraksboll, arraksboll med gaffel. Kanelgifflar. Salta fiskar. Och fiskar i färg. Center med lakritsfyllning. Polly. Snickers.

Hade för övrigt bestämt mig för att äta geisha till lunch men blev vuxen på Ica och köpte en kycklingsallad istället. Samt rosor. Sedan var det någon på kontoret som såg mina rosor och frågade om jag blivit uppvaktad, men då upplyste jag om att man i de relationer jag har minsann får köpa sina egna jävla blommor.

Så pass trevlig tjej idag.

2 kommentarer:

  1. Haha, åh. Sån stor igenkänning.

    SvaraRadera
  2. Ja, så kan det ju vara ibland! Tur att du ser ett mönster, det underlättar alltid i längden liksom! De torra benen kan du smörja in med kokosolja (kallpressad) och jodå, man får äta geisha till lunch,,, och middag! kram

    SvaraRadera