juni 17, 2019

Om att bara vara vi två.

Det har gått tre hela dygn sedan barnet klev på den där bussen. Igår var det söndag och klockan slog nitton, tiden när han brukar komma hem från sin pappahelg, men vår ytterdörr fortsatte vara stängd. Det är elva dagar kvar.

Igår sprang jag på en ny bok av en av våra favoritförfattare (vilket i sig är en så konstig sak, att jag har en son stor nog att dela favoritförfattare med). Idag läste jag ut den och jag tänker att jag måste skicka den till honom, att han inte vill vänta elva dagar med att läsa den.

Det är ett så konstigt lugn här hemma. Det är något väldigt fint i det. Att komma hem till en tyst lägenhet, lägga fötterna på bänken ute på balkongen och bara vara. Han köper med sushi hem, ett glas rosé med en isbit i, bara för att det är gott. Det är tystare än det brukar vara, men det är en bekväm tystnad, en där två föräldrar vilar sig lite, tillsammans.

1 kommentar:

 1. Hej jag är Allison Howarts Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: ogagakunta@gmail.com du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall eller vad är han på +2348069032895
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förbanna en förälskad älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera