juni 28, 2019

Mmm, fredag. Mmm, helg.

Fredag! Jag sitter hemma i min soffa och jobbar klart det sista av arbetsveckan. På soffbordet ligger en ny bok, fortfarande styv i sitt omslag. Jag längtar ut, till solen och en uteservering. Eller två, faktiskt. Jag var på ett lunchmöte hos en kund, men eftersom det var jag som presenterade så hann jag aldrig äta, så den första uteserveringen ska få ge mig en ostfralla och vaniljbulle och den andra ett glas cava. Båda i sällskap av min bok.

Vid sexsnåret kommer mitt barn hem, och då kommer ingen himla bok få någon uppmärksamhet. Som jag längtat efter honom! På söndagskvällen sticker han tillbaka till sin pappa igen, för de två sista veckorna på pappamånaden. Då ska vi andra jobba klart inför semestern så att vi är redo att vara helt lediga när han kommer hem igen.

Nej, nu är klockan halv fyra och då är det helg. Hej!

1 kommentar:

 1. Hej jag är Allison Howarts Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: ogagakunta@gmail.com du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall eller vad är han på +2348069032895
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förbanna en förälskad älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera