oktober 28, 2016

Om mässor och sex och fullspäckade dagar.

Fredag morgon. Jag har tre dagars mässa i axlarna, är spänd och stel. Men tillfreds. Vaknade inatt av händer på min kropp, en man som låg nära. Hörde hur han fortfarande sov, rörde mig mot honom, mot hans händer och märkte hur han vaknade. Det där blixtsnabba behovet som uppstår, när man måste ha varandra i samma sekund. Snabbt, hett, ögonblicklig njutning. Sedan somna om igen, fortfarande lika nära.

Och nu sitter jag i min säng. Mörkret utanför fönstret har sakta börjat släppa in dagsljuset, men det kan lika gärna vara en sån dag där det aldrig blir ljusare än klockan åtta-gråheten. Jag har datorn i knät, telefonen bredvid. Tänker pipa ner på Espresso House om en stund, äta frukost och läsa in mig på en kund som jag träffar i eftermiddag.

Det är den enda planen för dagen. Har oceaner av tid för att göra sånt som måste göras idag, som att leverera en sammanställning och x antal rapporter och förbereda inför nästa vecka och tvätta två maskiner och pyssla rent i hemmet och påbörja morgondagens middag. Och just det, hitta tre presenter till barn i åldrarna 3, 8, 11. Just den delen fasar jag lite för, men i övrigt är det en dag med potential. Och sen är det helg och helvete vad jag längtar dit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar