februari 13, 2016

Så typiskt.

Så jag skrev ett inlägg. Uppriktigt, ärligt, förvirrat. Sedan upptäckte jag att man inte kan lösenordsskydda enbart ett inlägg här på blogspot. Det är antingen hela bloggen eller ingenting alls. Så jag vet inte. Det verkar finnas två vägar att gå, att antingen häva ur mig allt här i det öppna eller skapa en ny blogg med bara inbjudna läsare. 

Oh well, jag antar att den tredje vägen är att bara vara tyst. Sluta tänka så mycket, sluta känna efter. Det låter ju dock som den tråkigaste vägen.

6 kommentarer:

 1. Det var därför jag flyttade hela min blogg till wordpress. Hatar wordpress. Du kanske kan skriva inlägg som du aldrig publicerar? För att få ur dig skiten, tänker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en bra idé, att skriva men inte publicera. Få ut skiten, men inte behöva ta ansvar för det. Faktiskt en väldigt bra idé!

   Radera
 2. Åh, gör som Jenny säger och om du sen ångrar dig och byter blogg, som jag en gång gjorde pga detta, så vill jag med kunna läsa!

  SvaraRadera
 3. Jag flyttade till WordPress av just den anledningen.

  SvaraRadera
 4. Om du bestämmer dig för att flytta bloggen eller låsa den så vill jag självklart ha tillgång till fortsättningen ändå, men det vet du ju redan! :) Men ja, ett bra tips av Jenny där, skriv och låt bli att publicera... eller publicera bara i en sisådär fem minuter mitt i natten så har du fått ut det där men ändå inte på något vis! :) kram

  SvaraRadera
 5. Känner igen det där dilemmat. Så jäkla trist. Prövade Wordpress men jag trivs med blogspot. Synd inte de har denna funktion.
  Kram

  SvaraRadera