oktober 02, 2018

Just nu.

Det verkar som att tisdagarna kommer lika fort som måndagar. Kommer och går. Det har varit en dag av möten, av presentationer, av läxförhör med barnet, av att irritationsgnabbas med min man och bli sams och kramas i köket. Det har varit en dag, helt enkelt.

Men nu är klockan tjugotvåtjugotvå (och man får önska sig något) och jag har duschat och flätat in håret i två inbakade flätor på varsin sida om hjässan, klivit i ett nattlinne och sjunkit ner i soffan för att bara sitta, bara vara, för första gången idag.

Det är tyst i huset. Barnet sover och min man sitter en meter bort, framför sin dator, och letar recept inför en ölbryggning som snart ska ske. Jag skriver det här. Tänker att jag borde sova, men å andra sidan finns det så många saker som jag borde göra.

3 kommentarer:

 1. Jaa du.. Det är mycket man ska hinna göra... Igår var jag också uppe och skrev blogginlägg precis klockan 22:22, lite kul att du också var det! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja. Bra tid för bloggen ju.

   Radera
  2. Ja, precis! Och här sitter jag igen och promenerar igenom mina favvobloggar, bl a din, istället för att GÅ OCH LÄGGA MIG I TID!! hehe

   Radera