november 28, 2017

Om alla de där lägenheterna.

Jaha. Så jag blev inte kär i lägenheten som vi tittade på igen igår. Nästan tvärtom, det kändes ännu mer i magen att det inte är vår lägenhet. Jag tror att man ska lyssna på magen. Om man nu inte är överens om man ska lyssna på hjärtat eller hjärnan, känn efter i magen.

Efter att vi tittat på lägenheten som vi inte är kära i tittade vi på den som vi båda tycker om, den vars budgivning öppnar idag. Den är fin och så, men kanske för vit och perfekt för oss. Mäklaren ringde för en liten stund sedan, jag sa att vi inte kan betala så mycket som säljarna förväntar sig. Det gör för ont i magen. Lärde mig samtidigt att jag verkligen inte tycker om mäklare som pushar på, som inte respekterar ens ord och bara vill göra snabba avslut.

Den där lägenheten som jag är kär i då. Vi ska dit ikväll, med en tumstock och mått i minnet med hur mycket plats vi behöver för sängen och soffan och den nya väggen. Jag är inte särskilt säker på att det kommer få plats, inte utan att kännas trångt, men tusan vad jag hoppas. Tänk om vi inte behöver springa på visningar hela söndagen, för tänk om vi redan äger en lägenhet då. Tänk om vi äger en lägenhet som jag är helt hopplöst förälskad i.

1 kommentar: