november 21, 2017

I min rygg.

En fredag av hosta och snörvel och somna tidigt under täcket i soffan. Fötterna i knät på han som jag älskar, hans tumme gör mjuka cirklar mot min vrist men blicken är fäst vid någon dålig serie på netflix. Han blir suddigare och suddigare mellan mina ögonlock.

En lördag i sängen till långt efter lunch. Ett block och en surfplatta, han navigerar på hemnet och jag antecknar visningstider. Det finns så många lägenheter att se. Vi bryter och går upp och går ut, köper godis och går hem igen, ligger på soffan resten av dagen. Ibland nära, ibland skavfötters, ibland på varandra.

Söndag. Den stora visningsdagen. Vi hinner gå på elva visningar, sen orkar jag inte mer. Vi skiter i den tolfte visningen, köper pizza och går hem istället. Hänger i sängen och utvärderar lägenheterna, älskar inte någon av dem. Älskar dock fortfarande pizza och varandra.

Och så en måndag. Sjukare än kanske någonsin. Nä, jag överdriver, jag hade svininfluensan och det var att vara sjukare än någonsin. Jobbar från soffan, men hjärnan är långsam. Det är den fortfarande, men jag fokuserar på mailen och telefonen, dricker te och äter lakrits.

2 kommentarer:

  1. Hade skitinfluensan hela förra veckan och var fasen helt utslagen. Hoppas du mår bättre snart! Kram M

    SvaraRadera