november 24, 2017

Hoppet är det sista som lämnar en osv.

Jag har legat hemma i en vecka nu, kämpat med att hålla en jämn nivå mellan att vara sjuk och att hålla mina pågående uppdrag rullandes, och helt ärligt talat börjar jag gå mig själv på nerverna. Jag vill vara frisk nu. Jag vet inte om det är önsketänkande, men jag tror att det kulminerar nu. Näsan kommer vara mer täppt än nånsin under förmiddagen, men mot kvällen kommer det börja släppa och imorgon kommer det ha bedarrat. Grundar dock detta på exakt ingenting alls annat än ren vilja.

En klen tröst men likväl en tröst är att jag precis klickade hem den största och dyraste julklappen till kiddot samt även en parfym som jag haft ögonen på länge, alltsammans vänligt mot min plånbok tack vare black friday. 

En annan tröst är att det är fredag och så fort eftermiddagen är här tänker jag vira in huvudet i en halsduk och gå ner till hemköp och köpa prick allt som ser gott ut, runda systembolaget och sen vidare in i  blombutiken på hörnet och välja knasiga snittblommor i en sån kombination som man bara måste flina lite åt. Och sen är det fredagskväll med rödvin och plockmat, choklad och varm äggtoddy och mintglass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar