september 28, 2015

Det känns lite bättre nu.

Pissdagarna rätade ut sig till sist. Jag tror att de finns bakom mig, att jag har dem i ryggen nu. Jag tror även att jag har lärt mig saker, framför allt inom avdelning personkännedom. Det är ingenting som på något sätt är officiellt ännu, men jag kommer gå vidare. Samma företag, fortfarande inom projektledarrollen, men större. Större projekt, större kunder. Ny chef. Eller, nygammal. Han som aldrig helt släppte handen från min rygg när vår avdelning bytte chef i våras, jag flyttar in i hans grupp. Det kommer bli himla, himla bra.

Det finns dock ett litet krux i det här nya. Nämligen att vi måste flytta till Stockholm. Det har vi ju vetat hela tiden, att vi vill dit. Men nu blev det lite mer brådskande, eftersom vi båda snart kommer finnas där hela dagarna, varje dag. Då vill jag ha även mitt barn i närheten, ifall ifall. Så. Flytta! Nytt jobb! Ja, jisses. Det händer grejer alltså.

1 kommentar:

  1. Det är bra med nya grejer, bra och samtidigt lite skrämmande kanske. Man lär av sina erfarenheter, personkännedom är nog en avdelning i kunskapen man aldrig blir fullärd inom... Härligt att det verkar löst sig!

    SvaraRadera