oktober 06, 2025

Helgen i smaker

Vodkapasta med väninnorna som fredagslunch. Tryffelchips och champagne medan middagen lagas. Kycklingfilé inlindad i prosciutto och fylld med tryffelost. Rostad potatis, grönsallad, tryffelmajonnäs. Rödpang.

Rostad levain, lagrad hårdost och aprikosmarmelad, te och äppeljuice. Linssoppa och citronvatten. Kanelbulle och cappuccino. Whisky sour. Räkor frästa i olja, vitlök och chili, linguine och körsbärstomater, ett cremant i glaset. Sent på kvällen rödvin och lakrits.

Rostisarna igen, samma pumpkin chai te, en isbit i äpplejuicen. Svampsoppa och isvatten. En cola zero som sällskap till städningen. Nybakad chokladkaka som belöning. Köttbullar, potatis och gräddsås, rårörda lingon och pressgurka. Gårdagens rödvinsslatt i glaset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar