mars 08, 2018

Vardagar.

Onsdag. Det är fortfarande minusgrader och snö på gatorna, men det är också något med ljuset. Det är mjukare nu. Jobbar, lunchar, möter. Kliver av tunnelbanan vid Mariatorget och stiger in på en frisörsalong. Efteråt ligger håret i mjuka vågor, precis så att det snuddar vid axlarna. Promenerar genom Gamla stan och förbi ett skyltfönster. Det är den minsta lilla skobutiken jag sett. I fönstret står skorna som jag har drömt om hela vintern. Tio minuter senare ligger de i en kartong och dinglar i en papperspåse från min hand.

Torsdag. Startar dagen vid köksbordet. Rostat bröd och jordnötssmör, skivad banan och björnbärsmarmelad. Te, arbetsdatorn och ett skypemöte. En vas med gulrosa tulpaner som lutar sig över kanten, nästan vilar mot bordet. Duschar och målar naglarna. Blå kostymbyxor och en tunt stickad tröja i exakt samma nyans. Ett matt mörkrosa läppstift. Promenerar in till en möte och sen hem igen, jobbar vidare från köksbordet.

Och nu är klockan snart sex och mittemot mig har min man precis slagit sig ner med dagens sista arbete och bakom min rygg ligger barnet i soffan med en historialäxa. Det pratas om att någon annan ska få laga vår middag idag. Kanske något spanskt, ett glas rött och inga fler måsten för dagen.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera