mars 16, 2018

Det här med att ha en tonåring.

Han är ju inte det riktigt ännu, tonåring. Men snart, i maj. Då fyller han tretton och livet kommer nog aldrig mer bli sig likt. Vi når nya målstolpar hela tiden. För ett par månader växte han om mig, blev en centimeter längre. Häromdagen kom jag på mig själv med att titta uppåt när jag pratade med honom, så det har nog lagts till ett par centimeter på höjden.

Igår kom han hem från skolan med ett skrivet prov i näven. Ett prov med ett A längst upp i högra kanten. Jag fick bita mig själv i kinden för att inte börja gråta. Och efter middagen påminde vi om när han ska vara i säng och när läslampan ska släckas, sa god natt och gick på konsert. Vi kom hem vid halv elva, då sov han djupt.

Det är så konstigt, att det här är vårt liv nu. Jag har aldrig varit vuxen och inte varit någons förälder. Förstå mig rätt, jag kommer ju alltid vara hans mamma och kanske är det egentligen nu han behöver mig allra mest, men det är ju på ett helt annat sätt. För samtidigt som det är uppfostran så är det ju också en slags vänskap, ett utbyte av varandra i konversationer och så. Det är fint, men det är också jävligt läskigt.

2 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera