mars 19, 2018

Fulla dagar.

Och så blev det måndag igen. Jag har spenderat halva dagen på kontoret, sedan placerade jag min rumpa på mitt bästa café. Jobbar väl aldrig så bra som på ett café. Med handen på hjärtat så är det nog bara för att jag känner mig lite cool när jag sitter så här.

Hursomhelst. Vi har haft två dagar av att pyssla om vår minsta, lilla hall. Den är två kvadratmeter av vinklar och vrår och fyra dörröppningar som man kliver rakt in i när man öppnar ytterdörren. Nu har vi bredspacklat två väggar och tapetserat de andra två väggarna med renoveringstapet, sen ska vi bredspackla även där för att få samma yta.

Jag råkar ju även ha cirka världens händigaste man, så en skohylla håller på att platsbyggas från golv till tak i en av vråna. Vi har köpt träfärg och väggfärg i samma färg, så tanken är att den ska målas in i samma färg som väggarna. Men där är vi inte än, först mer spackel och slipning och ett tak att måla. Och just det, ett jobb att jobba.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera