januari 26, 2018

Torsdagar.

Jag maxade min torsdagstradition igår. Var hemma klockan fem, rostade två brödskivor och bredde på smör. Jag har dille på rostbröd med inget annat än smör på. Allra helst med rödvin till, men det är inget krav. Jag är ju inte den som är den.

Hängde väskan över axeln och mötte de båda männen i mitt liv i dörren. Rufsade den ena i håret och kysste den andra, sa att de får klara sig själva ikväll. Visst, det är ju torsdag, sa de. Och så tuben till gamla stan och Storkyrkobadet. Ljummet vatten och ljus på kanten och mörker runt omkring. Simmade länge, tills musklerna i armarna och benen darrade.

Badade i minibadkar, i varmt vatten och med bara tystnaden i huvudet. Bastu och tvätta rent, torka och smörja, snurra upp det fuktiga håret i en knut och gömma under mössan. Kom ut på kullerstenen och kände hur jag inte var klar med mig själv, så klev in på Kaffekoppen och beställde kardemummakaka och te. Det är också en middag. Såg sista avsnittet av Alias Grace till min kaka och kände mig äntligen redo att promenera hem.

Och idag är det fredag och det innebär förmiddagsmöte och sen hemåt, lunch och någon timmes arbete. När Adrian slutar skolan ska jag ta honom under armen och testa semlorna på Mr Cake och sen följa honom till bussen till sin far. Köpa med mig en flaska rött och ett par pizzor hem och göra en fredagskväll med min man.

1 kommentar:

 1. Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2. Pengar stava / lycka till stavning
  3. Om du vill stoppa din skilsmässa
  4. Skyddsspel
  5. Få jobbstavning
  6. Kampanjer
  7. Få pengarna tillbaka.
  8. viktminskning stavning
  9. Kärlekstavning
  10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
  11. graviditetsstavning

  SvaraRadera