januari 18, 2018

Spyr väl ut allt här istället.

Jag är så lättirriterad nuförtiden. Vill bara be människor runt omkring mig hålla käften, vilket ju är både orimligt och otrevligt. Oftast brukar jag kunna svälja ner den där irritationen som kommer med att umgås nära människor som har en tendens att 1. klaga på alla andra, och 2. berätta om sin egen förträfflighet all tid hen inte gnäller.

MEN NU ORKAR JAG INTE MER. Ursäkta franskan, men jag är så jävla less på det. Jag orkar inte höra om hur alla andra inte gör någonting rätt och att vi vore absolut ingenting om inte den här människan fanns. Har varit på vippen att säga att vi klarade oss ganska bra innan hen började, men har tigit och lidit i tystnad istället. Kommer ha en söndertuggad underläpp när dagen är över, på grund av all jävla återhållen ilska.

3 kommentarer:

  1. Kan relatera till känslan! Håll ut! Snart får du gå hem och vältra dig i allt fjäskigt du kan komma på. Jag tänker vin, choklad, ett dyrt nagellack på vägen hem.

    SvaraRadera
  2. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera
  3. I år 2019 har jag varit så lycklig mot mig, för Gud har gett mig en anledning att leva lyckligt igen efter att ha blivit hjärtat i 3 månader när min man försummade mig och gick tillbaka till sin älskling. Jag led och gick igenom alla typer av emotionella torturer, för jag kunde inte få någon hjälp för att få min man tillbaka, förrän jag var refererad till Dr Rich av min medarbetare som gav mig henne full försiktighet om honom att han kan vara till hjälp till mig. Jag kom i kontakt med Dr Wealthy och jag lyssnade till hans ord och följde de instruktioner som jag gav honom. Kan du tro att min man kom hem inom 12 till 16 timmar som sagt av honom och idag är mitt äktenskap återställt och jag är så tacksam, uppskattande och tacksam för Gud för att använda Dr Rich att få min man tillbaka efter 3 månader av brutit äktenskap. Finns det någon där ute som behöver komma tillbaka till han eller hennes älskare tillbaka eller behöver någon hjälp av något slag? Då föreslår jag att du kommer i kontakt med Dr Rich nu via hans Email ID: wealthylovespell@gmail.com ELLER du kan WhatsApp honom också på +2348105150446 för mer information. Gud välsigne dig herrn

    SvaraRadera