januari 25, 2018

Januari, februari, mars.

Det står så på universums alla bloggar och jag stämmer in i kören, det är så mycket januari just nu. Jag tror att det jobbigaste med januari är att februari kommer sen, och februari är kanske den svåraste månaden att ta sig genom. Och mars.

Jag hoppas att februari går fort. Den första skriver vi  på de sista papperna, pengarna byter konto och vi får nycklarna till vår nya lägenhet. Första veckan bor vi dubbelt, så vi hinner måla och fixa och flytta och städa. Vi kommer ha så fullt upp och förhoppningsvis vara nyförälskade i vår lägenhet att februari och mars går av bara farten. Hoppas jag.

Men sen kommer april och med april kommer solen och våren och värme mot husväggarna. Fast först en sista vecka av januari. Jag har köpt mitt livs första concealer för att dölja mörka ringar under ögonen och smörjer mina torra händer med en handkräm som gör att jag bara vill gå runt och lukta på händerna hela tiden. Kryper in i min varmaste pyjamas redan vid åtta på kvällen, tar med mig te och netflix till sängen och lämnar den inte förrän nästa dag. Löser upp januaris hårda kanter inuti mig med små, mjuka medel.

Det hjälper. Att leva i kartonger och ha tusen måsten över huvudet och att vara i januari samtidigt är en dålig kombination. Mycket dålig. Jag lever på hoppet. Tänker att allt kommer vara så fint när det väl är fint. Och just det. Har ni sett Alias Grace på netflix än? Gör det. Min januari hade varit ännu lite sämre utan Grace Marks i mitt liv.

1 kommentar:

 1. Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2. Pengar stava / lycka till stavning
  3. Om du vill stoppa din skilsmässa
  4. Skyddsspel
  5. Få jobbstavning
  6. Kampanjer
  7. Få pengarna tillbaka.
  8. viktminskning stavning
  9. Kärlekstavning
  10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
  11. graviditetsstavning

  SvaraRadera