januari 06, 2018

Känslorna.

Fredagen är en hemsk dag. Jag försöker jobba, men det går inte. Tankarna bara glider ifrån mig. Jag är blek över kindbenen men mörk under ögonen. Huden är fnasig och håret smutsigt. Jag målar läpparna, men det ser bara ännu värre ut. Tvättar bort det. Känner i ögonen hur jag vill gråta, men jag är fortfarande för arg.

Lyssnar på en spotifylista som heter Life sucks. Den muntrar inte upp någonting, men det vill jag ju inte heller. Får ett textmeddelande om att vi inte kan titta på lägenheten, en dotter i familjen är sjuk. Vet inte hur jag känner kring det.

Han kommer hem sent, säger bara att jobbet varit krävande. Vi fortsätter vara tysta mot varandra. När vi har gått och lagt oss skapar det en panik inom mig, en känsla av att vi förstör vårt förhållande. Jag frågar ut i tystnaden när vi ska tala med varandra, han svarar att det inte finns någon mening, jag är ju bara arg. Jag säger förlåt. Han är tyst.

Det utlöser en existentiell kris inom mig. Tusen tankar i sekunden och varje del av mig vibrerar av ångest. Jag går upp och ut i köket, tar ner ett vinglas och öppnar en flaska. Tar med båda till soffan, vill försvinna in i en rödvinsberusning. Jag dricker för att jag är en dålig förälder, en dålig partner, en dålig människa. Gråter ner i en kudde av samma orsaker. Det sägs att tankar efter midnatt inte är sanna, men jag vet inte hur det är med känslor.

Det blir aldrig någon rödvinsfylla, det blir inte ens ett helt glas. Jag somnar. Vaknar en timme senare och vill vara i min säng, vill vara där han är även om jag inte får vara nära. Han ligger på sin sida, men i sömnen lägger han sig intill. När jag vaknar nästa gång är det morgon och han är uppe, måste åka in till kontoret. Han börjar prata lite försiktigt. Inte om vårt bråk, men om andra saker. Om ofarliga saker. Sen står han i hallen och säger att han måste gå. Jag nickar och han försvinner ut genom dörren.

Och där är vi nu. Jag vet inte om de där känslorna från natten finns kvar. Kanske lite, för jag har ansträngt mig för att vara en bra förälder idag. Lite mer än vanligt, så det fanns nog någon slags botten i känslorna. Och för allt det där andra, där får vi helt enkelt se.

8 kommentarer:

 1. Förlåt, men tycker inte det är ok av honom att bara vara tyst om du säger "förlåt" och dessutom att han också ska säga samma lika. Och tycker inte heller det är schysst att säga att det inte är nån mening att prata, när du sträcker ut en hand. Och ja, jag tar detta kanske ur sitt sammanhang men ville bara säga det. Tycker också väldigt illa om när min man är respektlös när vi bråkar, och ändå är det ofta jag som närmar mig honom efter vår gemensamma tystnad. Och kram! Från en som inte känner dig, men som älskar din blogg och har läst några månader sen jag hittade hit via Linn :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Och nu fick jag dåligt samvete för att jag lägger mig i. Menade inget illa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha inte det. Du har ju rätt. Det ÄR fult att bemöta ett förlåt med tystnad. Det här är nog vårt största problem, att vi fungerar så olika och inte hanterar de här situationerna på liknande sätt. Det skapar ju gräl av grälet. Jag brinner en kort stund, han tjurar i dagar. Vi funkar olika.

   Tack för din omtanke och kram.

   Radera
 3. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

  SvaraRadera
 4. I år 2019 har jag varit så lycklig mot mig, för Gud har gett mig en anledning att leva lyckligt igen efter att ha blivit hjärtat i 3 månader när min man försummade mig och gick tillbaka till sin älskling. Jag led och gick igenom alla typer av emotionella torturer, för jag kunde inte få någon hjälp för att få min man tillbaka, förrän jag var refererad till Dr Rich av min medarbetare som gav mig henne full försiktighet om honom att han kan vara till hjälp till mig. Jag kom i kontakt med Dr Wealthy och jag lyssnade till hans ord och följde de instruktioner som jag gav honom. Kan du tro att min man kom hem inom 12 till 16 timmar som sagt av honom och idag är mitt äktenskap återställt och jag är så tacksam, uppskattande och tacksam för Gud för att använda Dr Rich att få min man tillbaka efter 3 månader av brutit äktenskap. Finns det någon där ute som behöver komma tillbaka till han eller hennes älskare tillbaka eller behöver någon hjälp av något slag? Då föreslår jag att du kommer i kontakt med Dr Rich nu via hans Email ID: wealthylovespell@gmail.com ELLER du kan WhatsApp honom också på +2348105150446 för mer information. Gud välsigne dig herrn

  SvaraRadera
 5. Äntligen har min lycka återställts av en man som heter Dr Akobe ,, Jag är Shole Kakhaz, jag vill att alla på den här webbplatsen / forumet för att gå med mig tacka det här DR Akobe för vad han just gjorde för mig och min familj, jag hade varit gift till min man i 5 år bodde vi lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som heksade honom att hata mig och barnen och älska henne bara så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ur huset och han skulle nu till Italien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandlande bra för att min mamma blev gift med en annan man när min pappa död så mannen som hon blev gift med behandlade inte jag och min barn bra så jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka till mig och mina barn så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta MAN DR Dr.Akobe (akobemagicspell @ gmail. com) delas på internet av en dam och det imponerar på mig också så jag tycker också om att prova först var en rädd när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så jag kontaktar honom och han berättade för mig att var lugn i bara två dagar att min man ska återställas till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde Dr OAkobe och han sa att dina problem har löst mitt barn så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från DR Akobe av (akobemagicspell@gmail.com) Jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR.Akobe och jag kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom för hjälp via hans personliga email (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
  Det här är en del av lösningen som han kan
  1. Stava för förtroende (människor kommer att lita på och tro dig alltid)
  2. Återställ hälsa för de sjuka
  2. Ta tillbaka ex kärlek
  3. Stoppa någon från att störa din relation.
  4. Ge medicin för stark och långvarig erektion
  5. Snabbt äktenskapsförslag
  6. Rengör all luck och återställ din lycka till
  7. Du vill bli älskad av alla i din familj.
  8. Behöver ett bra betalande jobb inom ditt område av specialisering.
  9. Rengör dig själv från varje ond spell
  10. du vill ha snabba pengar, rikedom, rikedom och berömmelse.
  kontakta honom nu via (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
  snälla kan du kopiera och skicka detta fantastiska vittnesbörd på andra forum / sajt så folk kommer att veta att det finns en bra lösning för alla slags familjeuppsägelse eller skilsmässa.

  SvaraRadera
 6. Hej alla, det här är det mest underbara jag någonsin har upplevt och jag måste dela detta fantastiska vittnesbörd. Jag Vanessa Tobby och jag vill bara säga tack till DR ISIKOLO för att de tog sig tid att hjälpa mig att förtrollas som ger tillbaka min ex-älskare som plötsligt tappade intresset för mig efter sex månaders engagemang men idag är vi gift och gladare än aldrig tidigare . Jag blev verkligen uppslukad och chockad när han gjorde jobbet för mig och på 48 timmar efter återvände Kris till mitt hus och började tigga om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag saknar ord och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR ISIKOLO du är en Gud som skickas för att återställa bruten relation. Han tycker mycket om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar, hitta sann kärlek, få tillbaka sina exälskare, stoppa kränkande relationer, hitta framgång, locka lycka, hitta själsfränder och mer. Kontakta honom idag och låt honom visa underverk och förvåning i hans Love Spell System. Han levererar resultat när han är som bäst i verkliga trollformler. Skicka ett mejl: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på: +1(725)240-4536

  SvaraRadera